Palaute

Jooga-asiakas


5/5

"Ensinnäkin, kiitos ihanista yin-joogatunneista joita olet pitänyt Tuuli. Olet ohjaajana rauhallinen, miellyttävä ja huomioonottava, oma itsesi. Oon saanut sun tunneista henkisesti sekä fyysisesti mielettömästi voimaa ja rauhaa sekä rutkasti lisää liikkuvuutta. Kaikki olemme omalla matkallamme ja mun matkani joogan kanssa on vasta aluillaan ja olen niin tyytyväinen että tulin tunneillesi. Näinkin lyhyessä ajassa se on ollut isossa roolissa mun henkilökohtaisessa elämässä. Voin sanoa, että tuntisi ovat toimineet jopa tavallaan terapiana, jota odotan aina viikon kohokohtana. Korttien nostaminen on myös ollut todella tärkeässä osassa mulle, pidä ehdottomasti ne mukana yin-joogassasi. Myös variot joogassasi, esim. seinää vasten tehtävät asanat olivat tosi kivoja ja erilaisia, pidin niistä. Olet oman "juttusi" parissa ja se todellakin välittyy, kiitos sinulle siis vielä ihanista tunneista ja toivottavasti joogat jatkuvat Tapiolassa. :)"

Jooga-asiakas


5/5

"Monesti olen yrittänyt aloittaa joogaan ja etenki meditoinnin, mutta ei se vaan ole lähtenyt. Kotona tehtynä ja ilman ohjausta sitä joko luovuttaa liian aikasin tai sitten ei aloita ollenkaan. Sinun tunnilla oikeaan moodiin pääsee välittömästi! Luulin varmaan ensimmäiset neljä kertaa että jooga kestää tunnin kun meni aika niin nopeasti. Vasta kun ostin kellon niin huomas että se olikin pitempi :D Sitte toki loppukooman sykkeen putoaminen pienempään mitä nukkuessa kertoo että jonku näköiseen tilaan sitä pääsee. Tunneille tultaessa on aina iso hymy vastassa, positiivisuus tarttuu! Kiitos!"

"

Jooga-asiakas


5/5

"Rento ja rentouttava kurssi. Tuuli oli erittäin rauhallinen opettaja ja ohjasi meita lempeästi, mutta selkeästi. Tulen mielelläni uudestaan."