Aikataulut ja hinnat

Uutta! GroundingYin®-jooga nyt valikoimassa!

Tuntikokonaisuus, jossa yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin on yhdistetty kehon energiakanavien käsittelyä niitä kevyesti hieroen ja painellen. Lempeä ja turvallinen kosketus syventää rentoutumista ja lisää hyvän olon tunnetta! Tällä hetkellä valittavissa vain yksilöhoitona sunnuntaisin Studio Soleilin tiloissa tai tilauksesta ryhmille sovittuna ajankohtana voimassa olevien koronarajoituksien puitteissa.

SoundYinjoogatunnit (myös online!)

Tällä hetkellä kesätauolla! SoundYinjoogatunnit järjestetetään viikkotuntina Studio Soleilin tiloissa. Ilmoittaudu tunneille ajanvarausjärjestelmän kautta! COVID-19-tilanteen vuoksi tunneille otetaan vain rajoitettu määrä asiakkaita ja joogastudiolla on käytössä tiukennettu ohjeistus tunneille saapumiseen ja sieltä poistumiseen.


Räätälöidyt joogatunnit ryhmille

Erilaisille ryhmille ja yrityksille joogatunteja tilauksesta sovittuna ajankohtana Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Nettijoogaa livenä sovitusti esim. Teams-sovelluksen kautta. Pyydä tarjous ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai WhatsApp-viestillä.

Joogahieronta

Hemmottele itseäsi tai ystävääsi varaamalla koko kehoa hellivällä 90 minuuttisella hoidolla. Hieronnat saatavilla sunnuntaisin klo 14.15 jälkeen Munkkiniemessä. Varaa aikasi ajanvarausjärjestelmän kautta. Mikäli haluat, että käytämme hieronnassasi maskeja, ilmoitathan minulle etukäteen.

Äänimaljahoidot

Kiireisen arjen pelastajaksi 45 minuuttiset yksilöhoidot saatavilla sunnuntaisin klo 14.15 jälkeen Munkkiniemessä. Varaa aikasi ajanvarausjärjestelmän kautta. Mikäli haluat, että käytämme hoidossasi maskeja, ilmoitathan minulle etukäteen.

Äänimaljahoidot ryhmille

Äänimaljahoito voidaan toteuttaa myös ryhmälle. Ota yhteyttä, niin sovitaan järjestelyt!

Linkki joogatuntien ja yksilöhoitojen ajanvaraukseen: vello.fi/feeltheyin


Joogatunnit ja hoidot järjestetään Studio Soleilin tiloissa Munkkiniemessä osoitteessa Dosentintie 7D, 00330 Helsinki. Liikun sovittaessa myös muualle pk-seudulla!

Hinnat

SoundYinjooga 90min

3x tutustumiskortti (voimassa 1kk)

50€

SoundYinjooga 90min

6x sarjakortti (voimassa 2kk)

99€

GroundingYinjooga yhdelle 60min (Tarjous!)

60 minuuttinen joogatunti

35€ (norm.45€)

Äänimaljahoito (Tarjous!)

45 minuuttinen yksilöhoito

45€ (norm.50€)

Ayurvedinen joogahieronta (Tarjous)

90 minuuttinen yksilöhoito

60€ (norm.70€)


Maksaminen

Maksuvaihtoehdot: Sähköpostilasku, MobilePay, SmartumPay, epassi sekä Eazybreak.

Lahjakortti

Saatavilla myös lahjakortteja eri palveluihin. Kysy lisää!