Aikataulut


Yinjooga & jooganidra 13.9.2021 alkaen! (Online)

Maanantaisin klo 18.45-20.00 järjestettävä uusi kehomielikokonaisuutta hellivä tuntikokonaisuus sisältää yhdistelmän lempeää yinjoogaa ja superpalauttavaa jooganidraa. Täydellinen reboottaus hektisen arjen keskelle ja laatuaikaa itsesi kanssa! Harjoitus alkaa yinjoogaosuudella, jossa asanoilla avataan lempeästi kehon syvimpiä osia ja rankaa tietoiseen läsnäoloon keskittyen. Asanat kestävät 1-5 minuuttia ja ne tehdään aina omaa kehoa kuunnellen. Yinjoogan pehmentämänä siirrymme ihanaan jooganidraan. Jooganidra on meditaatioharjoitus ja ns. havannoiva unen tila, joka auttaa hiljentämään mielen aallokkoa ja ohjaa sinua itsesi äärelle. Tarvitset vain joogamaton, tyynyn ja viltin!

Vuoden 2021 tunnit järjestetään kokonaan etänä Teamsin kautta.

Makupala Yinjooga (yhdelle)

UUTTA! Voit myös varata itsellesi tai ystävällesi yksityistunnin livenä, jossa voi joko kokeilla lajia tai tuoda uutta näkökulmaa harjoitukseen yhdessä ohjaajan kanssa ja löytää juuri sinun kehollesi sopivimmat asanavariaatiot. Nämä tunnit varattavissa sunnuntaisin 14-20 Munkkiniemen joogasalissa. Tunti voidaan muodostaa asiakkaan toiveiden mukaan joko yin-joogaksi, SoundYinjoogaksi, GroundingYinjoogaksi. Tuntikuvaukset löydät Feel the Yinin nettisivuilta.

GroundingYin®-joogatunnit

Tuntikokonaisuus, jossa yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin on yhdistetty kehon energiakanavien käsittelyä niitä kevyesti hieroen ja painellen. Lempeä ja turvallinen kosketus syventää rentoutumista ja lisää hyvän olon tunnetta! Tällä hetkellä saatavilla vain yksityistunteina tai pienryhmille tilauksesta  valtionhallinnon rajoitukset huomioiden.

SoundYinjoogatunnit

Viikkotunnit tällä hetkellä tauolla epävarmojen aikojen vuoksi, joten tunti saatavilla vain yksityistuntina tai sovitusti pienryhmille tilauksesta koronarajoitukset huomioiden.


Räätälöidyt joogatunnit ryhmille

Erilaisille ryhmille ja yrityksille joogatunteja tilauksesta sovittuna ajankohtana Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla huomioiden valtionhallinnon kokoontumisrajoitukset. Nettijoogaa livenä sovitusti esim. Teams-sovelluksen kautta. Pyydä tarjous ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai WhatsApp-viestillä.

Joogahieronta

Hemmottele itseäsi tai ystävääsi varaamalla koko kehoa hellivällä 90 minuuttisella hoidolla. Hieronnat saatavilla sunnuntaisin klo 14.15 jälkeen Munkkiniemessä. Varaa aikasi ajanvarausjärjestelmän kautta. Mikäli haluat, että käytämme hieronnassasi maskeja, ilmoitathan minulle etukäteen.

Äänimaljahoito

Kiireisen arjen pelastajaksi 45 minuuttiset yksilöhoidot saatavilla sunnuntaisin klo 14.15 jälkeen Munkkiniemessä. Varaa aikasi ajanvarausjärjestelmän kautta. Mikäli haluat, että käytämme hoidossasi maskeja, ilmoitathan minulle etukäteen.

Äänimaljahoidot ryhmille

Äänimaljahoito voidaan toteuttaa myös ryhmälle. Ota yhteyttä, niin sovitaan järjestelyt huomioiden kuitenkin valtionhallinnon kokoontumisrajoitukset!

Linkki joogatuntien ja yksilöhoitojen ajanvaraukseen: vello.fi/feeltheyin


Joogatunnit ja hoidot järjestetään Studio Soleilin tiloissa Munkkiniemessä osoitteessa Dosentintie 7D, 00330 Helsinki. Liikun sovittaessa myös muualle pk-seudulla!