Aikataulut ja hinnat

Uutta: GroundinYin tulossa tuntivalikoimaan!

Tuntikokonaisuus, jossa yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin on yhdistetty kehon energiakanavien käsittelyä niitä kevyesti hieroen ja painellen. Lempeä ja turvallinen kosketus syventää rentoutumista ja lisää hyvän olon tunnetta. GroundingYin edistää mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Harjoitus tukee myös ruuansulatuksen ja verenkierron toimintaa. Tunnin jälkeen olosi on raukea ja uudistunut! Asanoissa ollaan tavallista yin-tuntia pidempään, jonka aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä osallistujia. Asanat ovat hyvin tuettuja ja lempeitä jokaiselle keholle. Ei vaadi aiempaa joogakokemusta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa vello.fi/feeltheyin - GroundingYinjoogatunnit tulossa varauskalenteriin alkuvuonna. Tunnit Munkkiniemessä.

SoundYinjoogatunnit (myös online!)

SoundYinjoogatunteja pidetään keskiviikkoisin klo 17.15-18.45 Studio Soleilin tiloissa tunnelmallisessa joogasalissa Munkkiniemessä. Ilmoittaudu tunneille ajanvarausjärjestelmän kautta! COVID-19-tilanteen vuoksi tunneille otetaan vain rajoitettu määrä asiakkaita ja joogastudiolla on käytössä tiukennettu ohjeistus tunneille saapumiseen ja sieltä poistumiseen.


Räätälöidyt joogatunnit ryhmille

Erilaisille ryhmille ja yrityksille joogatunteja tilauksesta sovittuna ajankohtana Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Nettijoogaa livenä sovitusti esim. Teams-sovelluksen kautta. Pyydä tarjous ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai WhatsApp-viestillä.

Joogahieronta

Hemmottele itseäsi tai ystävääsi varaamalla koko kehoa hellivällä 90 minuuttisella hoidolla. Hieronnat saatavilla sunnuntaisin klo 14.15 jälkeen Munkkiniemessä. Varaa aikasi ajanvarausjärjestelmän kautta. Mikäli haluat, että käytämme hieronnassasi maskeja, ilmoitathan minulle etukäteen.

Äänimaljahoidot

Kiireisen arjen pelastajaksi 45 minuuttiset yksilöhoidot saatavilla sunnuntaisin klo 14.15 jälkeen Munkkiniemessä. Varaa aikasi ajanvarausjärjestelmän kautta. Mikäli haluat, että käytämme hoidossasi maskeja, ilmoitathan minulle etukäteen.

Äänimaljahoidot ryhmille

Äänimaljahoito voidaan toteuttaa myös ryhmälle. Ota yhteyttä, niin sovitaan järjestelyt!

Linkki joogatuntien ja yksilöhoitojen ajanvaraukseen: vello.fi/feeltheyin


Joogatunnit ja hoidot järjestetään osoitteessa Dosentintie 7D, 00330 Helsinki. Liikun sovittaessa myös muualle pk-seudulla!

Hinnat

SoundYinjooga

3x tutustumiskortti (voimassa 1kk)

50€

SoundYinjooga

6x sarjakortti (voimassa 2kk)

99€

GroundingYinjooga

kertamaksu

25€

Äänimaljahoito (joulukuun tarjous!)

45 minuuttinen yksilöhoito

45€ (norm.50€)

Ayurvedinen joogahieronta (Tarjous)

90 minuuttinen yksilöhoito (normaalisti 75€).

60€


Maksaminen

Maksuvaihtoehdot: Sähköpostilasku, MobilePay, SmartumPay, epassi sekä Eazybreak.

Lahjakortti

Saatavilla myös lahjakortteja eri palveluihin. Kysy lisää!