Palvelut

Hektinen arki ja täyteen buukatut viikonloput pitävät kehon ja mielen jatkuvasti ylikierroksilla. Tasapainoon ja parempaan jaksamiseen auttaa aito pysähtyminen ja läsnäolon harjoittelu. Yin-joogaharjoitus on ihana ja lempeä tapa hoitaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Harjoitus koostuu passiivisista asennoista kevyellä, pehmeällä venytyksellä,...

Restoratiivinen jooga on keskushermostoa rauhoittavaa ja palauttavaa joogaa, jossa ei tavoitella venytyksen tunnetta. Tässä harjoituksessa keho tuetaan asanoihin täydellisen rennoksi erilaisia apuvälineitä käyttäen. Asanan kesto vaihtelee muutamasta minuutista jopa 20 minuuttiin.

Hemmottele itseäsi ihanilla soinnuilla ja parantavalla värähtelyllä äänimaljahoidossa! Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä.

Ayurvedic Yoga Massage-instituutin sertifioima joogahieronta on patjalla lattiatasossa tapahtuva 90 minuuttinen hieronta, jossa yhdistyvät syväkudoshieronta ja voimakkaasti avaavat passiiviset venytykset. Hoito on ihanan rentouttava! Ei vaadi joogakokemusta.