Palvelut

Palvelut

Yin-joogaa eri mausteilla

Hektinen arki ja täyteen buukatut viikonloput pitävät kehon ja mielen jatkuvasti ylikierroksilla. Tasapainoon ja parempaan jaksamiseen auttaa aito pysähtyminen ja läsnäolon harjoittelu. Yin edustaa rauhoittumista, armollisuutta ja syvyyttä. Yin-joogaharjoitus on ihana ja lempeä tapa hoitaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.

Harjoitus koostuu passiivisista asennoista kevyellä, pehmeällä venytyksellä, rauhallisuuteen ja tietoiseen läsnäoloon keskittyen. Jokaisessa asennossa ollaan vähintään 3-5 minuuttia, mikä antaa aikaa myös mielen rauhoittamiselle.


Yin-joogalla vaikutetaan kehon syvimpiin osiin; jänteisiin, niveliin ja jopa luihin. Yin-joogaharjoituksella voidaan lisätä liikkuvuutta, hoitaa kehon kiputiloja ja rauhoittaa keskushermostoa. Harjoitus tehdään aina omaa kehoa kuunnellen. Kerrothan kuitenkin sairauksistasi ja fyysisistä rajoitteistasi ennen kurssille tuloa, jotta ne voidaan huomioida harjoituksen aikana. Sopii kaikille!

Yinjooga & jooganidra

Uusi kehomielikokonaisuutta hellivä tuntikokonaisuus sisältää yhdistelmän lempeää yinjoogaa ja superpalauttavaa jooganidraa. Täydellinen reboottaus hektisen arjen keskelle ja laatuaikaa itsesi kanssa! Harjoitus alkaa yinjoogaosuudella, jossa asanoilla avataan lempeästi kehon syvimpiä osia ja rankaa tietoiseen läsnäoloon keskittyen. Yinjoogan pehmentämänä siirrymme ihanaan jooganidraan. Jooganidra on meditaatioharjoitus ja ns. havannoiva unen tila, joka auttaa hiljentämään mielen aallokkoa ja ohjaa sinua itsesi äärelle. Tarvitset vain joogamaton, tyynyn ja viltin!


SoundYinjooga

SoundYinjooga on yhdistelmä yin-joogaa ja äänimaljoja! Äänimaljojen värähtelyt ja meditatiiviset soinnut vievät rentouden uudelle tasolle!

GroundingYin®-jooga

GroundingYin®-jooga yhdistää kehon energiakanavien ja akupisteiden lempeän käsittelyn yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin. Tukee kehoa tasapainotilan löytämisessä edistämällä nivelten ja kudosten energiansaantia ja aineenvaihduntaa. Lempeä ja turvallinen kosketus syventää rentoutumista ja lisää hyvän olon tunnetta.

Äänimaljahoidot

Hemmottele itseäsi ihanilla soinnuilla ja parantavalla värähtelyllä äänimaljahoidossa! Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä.

Ihmisen kehosta noin kaksi kolmasosaa on vettä. Vettä on solujen sisällä, elimissä ja kaikkialla kehossa. Äänimaljojen värähtelyt vaikuttavat koko kehoon resonoimalla jokaista solua värähtelyllään. Ääni etenee vedessä noin 1500 metriä sekunnissa, kun ilmassa ääni etenee vain noin 350 metriä sekunnissa ja siksi äänimaljahoito on niin vaikuttava hoitomuoto solutasolta saakka.

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatomisesti. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot (aivosähkökäyrä) synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Äänimaljahoidon vaikutuksina ovat verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen.

Hoidossa käytetään nepalilaisia käsintaottuja maljoja.

Ayurvedinen joogahieronta

Ayurvedic Yoga Massage-instituutin sertifioima joogahieronta on patjalla lattiatasossa tapahtuva 90 minuuttinen hieronta, jossa yhdistyvät syväkudoshieronta ja voimakkaasti avaavat passiiviset venytykset. Hoito on ihanan rentouttava! Ei vaadi joogakokemusta.

Hieronnan tavoitteena on palauttaa, sekä ylläpitää kehon ja mielen tasapainoista energiavirtausta.


Joogahieronnan Ayurveda- nimitys tulee hoidon tavoitteista, sekä hoidossa käytettävästä öljystä ja yrttijauheesta. Hierontaöljynä käytetään seesamiöljyä, joka tasapainottaa kaikkia kolmea ayurvedan mukaista doshaa - kaphaa, pittaa ja vataa. Öljyn lisäksi hoidossa voidaan käyttää calamusta eli rohtokalmojuurta. Kasvista valmistetulla jauheella on mm. verta puhdistavia ja verenkiertoa lisääviä ominaisuuksia.