Yinjoogaa eri mausteilla

04.12.2021

Hektinen arki ja täyteen buukatut viikonloput pitävät kehon ja mielen jatkuvasti ylikierroksilla. Tasapainoon ja parempaan jaksamiseen auttaa aito pysähtyminen ja läsnäolon harjoittelu. Yin-joogaharjoitus on ihana ja lempeä tapa hoitaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Harjoitus koostuu passiivisista asennoista kevyellä, pehmeällä venytyksellä, rauhallisuuteen ja tietoiseen läsnäoloon keskittyen. Jokaisessa asennossa ollaan vähintään 3-5 minuuttia, mikä antaa aikaa myös mielen rauhoittamiselle.

Yin-joogalla vaikutetaan kehon syvimpiin osiin; jänteisiin, niveliin ja jopa luihin. Yin-joogaharjoituksella voidaan lisätä liikkuvuutta, hoitaa kehon kiputiloja ja rauhoittaa keskushermostoa. Harjoitus tehdään aina omaa kehoa kuunnellen. Kerrothan kuitenkin sairauksistasi ja fyysisistä rajoitteistasi ennen kurssille tuloa, jotta ne voidaan huomioida harjoituksen aikana. Sopii kaikille!

Yinjooga & jooganidra

Tuntikokonaisuus sisältää yhdistelmän lempeää yinjoogaa ja superpalauttavaa jooganidraa. Täydellinen reboottaus hektisen arjen keskelle ja laatuaikaa itsesi kanssa! Harjoitus alkaa yinjoogaosuudella, jossa asanoilla avataan lempeästi kehon syvimpiä osia ja rankaa tietoiseen läsnäoloon keskittyen. Yinjoogan pehmentämänä siirrymme ihanaan jooganidraan. Jooganidra on meditaatioharjoitus ja ns. havannoiva unen tila, joka auttaa hiljentämään mielen aallokkoa ja ohjaa sinua itsesi äärelle. Tarvitset vain joogamaton, tyynyn ja viltin!

SoundYinjooga

SoundYinjooga on yhdistelmä yin-joogaa ja äänimaljoja! Äänimaljojen värähtelyt ja meditatiiviset soinnut vievät rentouden uudelle tasolle! Lue lisää äänimaljoista täältä.

GroundingYin®-jooga

GroundingYin®-jooga yhdistää kehon energiakanavien ja akupisteiden lempeän käsittelyn yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin. Tukee kehoa tasapainotilan löytämisessä edistämällä nivelten ja kudosten energiansaantia ja aineenvaihduntaa. Lempeä ja turvallinen kosketus syventää rentoutumista ja lisää hyvän olon tunnetta.

Makupala Yinjooga (yhdelle)

Voit myös varata itsellesi tai ystävällesi yksityistunnin livenä, jossa voi joko kokeilla lajia tai tuoda uutta näkökulmaa harjoitukseen yhdessä ohjaajan kanssa ja löytää juuri sinun kehollesi sopivimmat asanavariaatiot. Tunti voidaan muodostaa asiakkaan toiveiden mukaan joko yin-joogaksi, SoundYinjoogaksi, GroundingYinjoogaksi.