Äänimaljahoito

04.12.2021

Hemmottele itseäsi ihanilla soinnuilla ja parantavalla värähtelyllä äänimaljahoidossa! Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä.

Ihmisen kehosta noin kaksi kolmasosaa on vettä. Vettä on solujen sisällä, elimissä ja kaikkialla kehossa. Äänimaljojen värähtelyt vaikuttavat koko kehoon resonoimalla jokaista solua värähtelyllään. Ääni etenee vedessä noin 1500 metriä sekunnissa, kun ilmassa ääni etenee vain noin 350 metriä sekunnissa ja siksi äänimaljahoito on niin vaikuttava hoitomuoto solutasolta saakka.

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatomisesti. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot (aivosähkökäyrä) synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Äänimaljahoidon vaikutuksina ovat verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen.

Hoidossa käytetään nepalilaisia käsintaottuja maljoja.